Κυριακή 15 Ιουλίου 2007

Have you fallen in a black hole?

Γιατί κάτι να σε φοβίζει όταν είναι το ομοφρότερο πράγμα του κόσμου;
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ πριν αναρωτηθώ γιατί τα τριαντάφυλλα έχουν αγκάθια!
Λίγοι είναι αυτοί που ονειρεύονται να "πέσουν" σε μια μαύρη τρύπα και ακόμα πιο λίγοι αυτοί που ξέρουν, γιατί ο φόβος είναι ένα τόσο όμορφο και δυνατό συναίσθημα!
Τα αγκάθια του τριανταφύλλου είναι η άλλη πλευρά του παραδείσου! Η βιαιότητα της μαύρης τρύπας είναι η άλλη πλευρά του πιο ελκυστικού άγνωστου που μπορείς να φανταστείς!

Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Εφη το εγραψε αυτο;;; I can't believe it! Μπραβο σου!!! Πολυ ωραια η παρομοιωση με το τριανταφυλλο! Να συνεχισεις να ονειρευεσαι οτι πεφτεις σε μαυρες τρυπες κανοντας βουτιες βαθια μεσα σου (ή μεσα στην πισινα -χι χι-). Δυστυχως περα απο αυτη τη συμβουλη δεν μπορω να σε βοηθησω με αλλο τροπο να ερθεις ενα βημα πιο κοντα στα μυστικα τους ( γιατι δεν ξερω και πολλα απο αστρονομια) αλλα πιστευω πως με μελετη και προσπαθεια μπορεις να κανεις πολλα πραγματα. Καλη συνεχεια στις αναζητησεις!

ΤρομακτικήΓοητεία είπε...

toulaxiston esu katalaves oti kuriolektousa! xexe!
kapoios allos omws... lol...

fxaristw

paranoia είπε...

Να συνεχισεις να εχεις αυτο το παθος για τον ουρανο. Τα αστερια ειναι μαγεια, οι μαύρες τρυπες ειναι η αγνωστη γοητεια που μας μαγευει. το συμπαν περιμενει να το αποκρυπτογραφήσουμε!!!!!!
cu!

ΤρομακτικήΓοητεία είπε...

hmmmm... dn kserw otan diavasa to comment s mpika s skepseis! pragmatika perimenei na to apokruptografisoume? mipws an to apokruptografisoume papsei na einai toso goiteutiko?

(idea gia nea anartisi! evrika!)

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως ναι... Με την αποκρυπτογράφηση θα χάσει τη μαγεία του... Γιατί σας έχει γοητεύσει; επειδή δεν το γνωρίζετε, επειδή νιώθετε την ανάγκη να μάθετε, να πλησιάσετε στο άγνωστο. Όταν όμως πλησιάσετε; μήπως χάθει η γοητεία; ίσως ναι... Πάντως νομίζω ότι για αυτό το θέμα δεν πρέπει να ανησυχείτε... Το συμπάν είναι τόσο πολυδιάστατο και πολυσύνθετο που ή έχουμε ακόμα πολύ μέλλον μέχρι να αποκρυπτογραφηθεί ή αυτό δεν θα γίνει ποτέ...